Svijet slavi 50 godina pobjede ABBA-e na Euroviziji uz cover INFINITY banda – “WATERLOO”

Uzbudljive vijesti stižu iz Švedske! Dezea Digital Agency, vodeća digitalna agencija iz Švedske, nedavno nas je kontaktirala s nevjerojatnom prilikom. Naime, povodom 50. godišnjice pobjede ABBA-e na Euroviziji s legendarnom pjesmom “Waterloo”, Dezea Digital Agency radi na interaktivnoj web stranici koja će odati počast ovoj ikoničnoj pjesmi.

ABBA, legendarni švedski pop sastav, osvojio je Euroviziju 1974. godine s pjesmom “Waterloo”, što je bila početna točka za njihovu internacionalnu slavu. Ova pjesma ostala je zapamćena kao jedna od najvećih pobjedničkih pjesama u povijesti Eurosonga, te je zacementirala status ABBA-e kao glazbenih velikana.

Uzbuđenje oko obljetnice ABBA-ine pobjede oživljava se i kroz glazbenu interpretaciju. Infinity Band, snimio je cover verziju pjesme “Waterloo” 2021. godine. Naša želja za novim zvukom i poštovanje prema originalnom djelu ABBA-e rezultirala je coverom koji donosi svježi dah u ovaj klasik.

Infinity 2021 Katran 4 insta
Imamo čast najaviti da je naš cover pjesme “Waterloo” odabran da bude pozadinska glazba nove interaktivne web stranice koju razvija Dezea Digital Agency. Kroz ovu web stranicu, posjetitelji će moći istražiti bogatu povijest ABBA-e, saznati više o legendarnoj pjesmi “Waterloo” te se prisjetiti trenutka kada je ABBA osvojila srca publike diljem svijeta.
Screenshot 2024 05 13 at 15.13.23

Dezea Digital Agency, s dugogodišnjim iskustvom u digitalnom dizajnu i razvoju, poznata je po svojoj sposobnosti da stvori inovativna i privlačna online iskustva. Njihov pristup kombinira vrhunsku tehnologiju s kreativnošću kako bi stvorili web stranice koje ostavljaju snažan dojam.

Ova interaktivna web stranica nije samo obična stranica; to je hommage jednom od najvećih trenutaka u povijesti glazbe. Zahvaljujući Dezea Digital Agency, zajedno s Infinity Bendom, svi ljubitelji glazbe imat će priliku da se urone u svijet ABBA-e i proslave 50 godina od trenutka kada je “Waterloo” osvojila svijet.

Za više informacija posjetite web stranicu ovdje i pridružite se slavlju.
(stranica se može pogledati isključivo na računalu ili tabletu)

Kontaktirajte nas i rezervirajte termin

Dobra komunikacija nam je jako važna i promptno odgovaramo na svaki Vaš upit te stojimo na raspolaganju za sva pitanja i eventualne nejasnoće. Kontaktirajte nas i podijelite s nama kako zamišljate Vaš savršeni event!