Vjenčanja

Tražite vrhunski band za vjenčanje?

Naša specijalnost su moderna vjenčanja i tkz. destination weddings

Ako tražite profesionalni bend za vjenčanje i top zabavu vaših gostiju INFINITY band je tu za Vas.

Mogućnost vođenja programa na engleskom jeziku, iskustva sa najvećim svjetskim agencijama za destination weddings, te sveobuhvatan repertoar koji će zadovoljiti sve Vaše goste, bilo da dolaze iz Hrvatske ili iz inozemstva – sve su to elementi suradnje s nama kojima se ponosimo i koji nas izdvajaju od ostalih.

Vjenčanje u Hrvatskoj ili inozemstvu?

Kad sanjate o vjenčanju, Vašem posebnom danu, sigurno Vam se po mislima vrti romantična lokacija, prvi ples s partnerom i pjesma koja vas vraća nekoliko godina unatrag kada ste upoznali vašu pravu ljubav… obitelj i prijatelji stoje uz Vas i neizmjerna su Vam podrška…

a tu je i bend za vjenčanje uz koji ostajete bez glasa i budite se sutradan sa upalom mišića od plesanja…

Pokrivamo sve lokacije vjenčanja u Hrvatskoj i inozemstvu

Nama zabava kreće već od početka putovanja prema lokaciji Vašeg vjenčanja, a ista nikada nije prepreka za angažman, ma koliko udaljena bila.

Vi imate savršenu lokaciju za vjenčanje kojoj ćete se uvijek rado vratiti s partnerom i prisjetiti se lijepih trenutaka, a mi otkrivamo nove lokacije, te kao i Vi stvaramo nove i lijepe uspomene.

Svi članovi INFINITY benda uvijek su spremni za najluđu zabavu, a neki od nas Vam se i pridruže na plesnom podiju, jer ipak je najbolje vjenčanje kada pjevamo i plešemo skupa!

Saksofonist koji Vam posveti solo, pjevač i pjevačica koji Vam dodaju mikrofon, razne koreografije – ne postoji to što ne možemo!

Naš glazbeni repertoar

Veliki repertoar pjesama koji sviramo predstavlja pravi glazbeni vremeplov koji kreće u 60-tim godinama i proteže se sve do danas. 
Abba, Tina Turner, Elvis, Boney M, Rihanna, Ed Sheeran, Bruno Mars, Genesis, Kool & The Gang, The Police, M.Jackson Dino Dvornik, Bijelo Dugme, Let3, Vanna, Tony, Oliver, Massimo…

Rezervirajte termin vjenčanja ili postavite dodatna pitanja

Ukoliko Vas je sve navedeno privuklo, te ste odlučili da smo mi Vaš bend za vjenčanje, od prvog trenutka međusobne komunikacije trudimo se odgovarati promptno i biti Vam na raspolaganju za sva pitanja i eventualne nejasnoće. Stoga je najbolje da nas kontaktirate i podijelite s nama kako zamišljate Vaš savršeni dan!