Baška Outdoor Festival 2023

Nezaboravna Glazbena Ekstaza na 9. Baška Outdoor Festivalu

Baška, prekrasna destinacija smještena na otoku Krku, ponovno se pokazala kao epicentar sportskih događanja i vrhunske zabave tijekom proteklog vikenda. 9. Baška Outdoor Festival, najveći festival sportskih aktivnosti na otvorenom u ovom dijelu Europe, okupio je rekordan broj sudionika i posjetitelja te oborio sve rekorde u broju noćenja. No, ono što je istinski zasjalo na ovom festivalu bila je nevjerojatna atmosfera partyja nakon napornih utrka i aktivnosti, uz izvanrednu svirku Infinity benda.

baska outdoor festival92 141023

Ovogodišnje izdanje Baška Outdoor Festivala je nadmašilo sva očekivanja, privukavši sudionike iz svih krajeva svijeta. Ova destinacija, koja je inače poznata po svojim prekrasnim plažama, šetnicama i planinskim stazama, postala je privlačno odredište za sve one koji traže sportske izazove i prirodne ljepote.

Broj sudionika ovogodišnjeg festivala premašio je sve dosadašnje rekorde, dosežući impresivnu brojku od preko deset tisuća natjecatelja. Baška je tako ponosno premašila milijun noćenja, što jasno ukazuje na rastuću popularnost ovog događaja i privlačnost same destinacije.

No, ono što je stvarno izdvojilo ovogodišnje izdanje festivala bila je nevjerojatna zabava i energija koja je vladala nakon završetka utrka i sportskih aktivnosti. Grad Baška se pretvorio u pravu feštu, gdje su ulice odjekivale glazbom, smijehom i pozitivnom energijom. Sudionici i posjetitelji su se okupili kako bi proslavili svoje postignuće, razmijenili iskustva i jednostavno uživali u slobodnom vremenu.

baska outdoor festival110 141023

Najveći trenutak večeri bio je nastup Infinity benda, poznatog po svojoj energičnoj glazbi i spektakularnim izvedbama. Njihova prisutnost dodatno je podigla atmosferu na festivalu, potičući sve prisutne na ples i veselje. Infinity bend je svojom zaraznom glazbom stvorio nevjerojatan spoj zabave i adrenalina, što je bila idealna kulminacija za dan ispunjen sportskim aktivnostima.

Članovi benda su istaknuli koliko su uživali u sviranju na ovom festivalu. “Baška Outdoor Festival je nevjerojatan događaj, a atmosfera je bila zaista jedinstvena”, izjavio je frontman benda. “Vidjeti toliko ljudi koji se trude i natječu tijekom dana, a onda se opuštaju i zabavljaju noću, za nas je posebno iskustvo. Nadamo se da smo svojom glazbom pridonijeli tome da svi napune baterije za nove sportske izazove.”

Infinity Band Croatia Profesionalni cover band Profesionalan i individualan pristup

Ovogodišnji festival nije privukao samo sportske entuzijaste. Mnogi posjetitelji su došli kako bi podržali svoje prijatelje i obitelj na utrkama, stvarajući osjećaj zajedništva i podrške. To je dodatno naglasilo duh ovog događaja, gdje se radilo o više od samih sportskih natjecanja.

Osim natjecanja i zabave, Baška Outdoor Festival također je ponudio mnoge druge atrakcije. Posjetitelji su mogli istražiti prekrasne planinske staze i biciklističke rute, uživati u šetnjama uz obalu ili se opustiti na jednoj od brojnih plaža. Ovaj festival je bio prava prilika za sve one koji vole aktivno provoditi vrijeme na otvorenom.

Za one koji su došli s obitelji, festival je ponudio razne obiteljske aktivnosti, uključujući radionice, igre i zabavne događaje za djecu svih dobnih skupina. Cijela obitelj mogla je zajedno uživati u čarima Baške i sudjelovati u sportskim aktivnostima prilagođenima svim članovima.

S obzirom na uspjeh ovogodišnjeg festivala, već se razgovara o sljedećem izdanju Baška Outdoor Festivala, koje će se održati iduće godine. Organizatori planiraju još veći i bolji događaj, s novim izazovima i iznenađenjima za sudionike i posjetitelje. Ako ste zaljubljenik u outdoor avanture, dobru zabavu i vrhunsku glazbu, nećete željeti propustiti priliku za nezaboravno iskustvo u Baški.

baska outdoor festival122 141023

Baška Outdoor Festival je postao sinonim za vrhunsku zabavu na otvorenom i sportske izazove u prekrasnom okruženju. Kroz svojih devet godina postojanja, festival je narastao u događaj koji se s nestrpljenjem iščekuje svake godine, privlačeći zaljubljenike u prirodu, sport i glazbu iz cijelog svijeta. Baška će i dalje ostati epicentar sportske zabave i adrenalina na otoku Krku, privlačeći sve one koji žele spojiti prekrasnu prirodu, fizičku aktivnost i nezaboravnu zabavu.

Photo: Matija Djanješić

Kontaktirajte nas i rezervirajte termin

Dobra komunikacija nam je jako važna i promptno odgovaramo na svaki Vaš upit te stojimo na raspolaganju za sva pitanja i eventualne nejasnoće. Kontaktirajte nas i podijelite s nama kako zamišljate Vaš savršeni event!