Nove fotke za novu sezonu

Infinity u srcu Istre

Prošlog petka put nas je odveo u samo srce Istre. Vođeni talentiranim fotografom Matijom Djanješićem za najnovije fotografije iskoristili smo kombinaciju divlje ljepote Istarske pustinje i šarmantnih uličica Oprtlja!

IBC Istra 1920px 190424 23 Original

Izbor lokacija kao i tema sessiona bio je promišljen. Istarska pustinja sa svojim nadrealnim krajolikom pružila je snažan kontrast ovom povijesnom gradiću. Rezultat je spoj suvremene estetike s tradicionalnim šarmom što se može usporediti i sa našom glazbom koja spaja različite žanrove i ere. Prostranost Istarske pustinje Calanhi pružilo je prazno platno za kreativnost. U ove fotografije unijeli smo osjećaj avanture i spontanosti, baš kao i na našim svirkama.

IBC Istra 1920px 200424 101 Original

Čarolija nije stala tamo. Kako je sunce počelo zalaziti, lutali smo uskim uličicama Oprtlja, gdje je Matija vješto uhvatio bit našeg benda nasuprot pozadini kamenih zidova i rustikalnih vrata. 

IBC Istra 1920px 190424 73 Original

Ovaj photosession stvorio je vizualnu priču koja odjekuje raznovrsnim utjecajima utkanim u našu glazbu, a ujedno je i podsjetnik na nove glazbene avanture ovog ljeta.

Matijin oštar pogled i kreativna vizija zaista su uhvatili bit našeg benda i ne možemo biti zahvalniji za njegovu suradnju! 
IG: @matija.djanjesic

U nastavku pogledajte galeriju fotografija, i pridružite nam se na ovom putovanju dok nastavljamo istraživati neograničene mogućnosti glazbe i umjetnosti.

Kontaktirajte nas i rezervirajte termin

Dobra komunikacija nam je jako važna i promptno odgovaramo na svaki Vaš upit te stojimo na raspolaganju za sva pitanja i eventualne nejasnoće. Kontaktirajte nas i podijelite s nama kako zamišljate Vaš savršeni event!